Alla bilder

Fantastiskt hus med pool i Alaró

€ 1.600.000Ref. MF2584

Alaró
250 m2
120 m2
3
3
Ja
Ja
Nej
Nej
Nej
pågående

Ett vackert designat hus med trädgård och garage

Detta nybyggda townhouse i Alaró är både bekvämt och stilfullt med mycket fina inomhus- och utomhusytor. Huset ligger i den mest eftertraktade delen av byn på gångavstånd från butiker, restauranger och caféer.

Detta boende är fördelat över två plan med en total boyta på 250 m2 plus terrasser. Bottenvåningen är välkomnande med ett ljust vardagsrum, matplats och kök i öppen planlösning, högt i tak och utgång till terrassen. På bottenvåningen finns det även en gästtoalett. På övre plan ligger de tre sovrummen varav ett har eget badrum, medan de andra två delar på ett badrum. Tomten har en trädgård med apelsinträd och andra fruktträd, och en saltvattenpool. Det finns även ett garage.

Ytterligare information: fullständig isolering, mysig öppen spis, golvvärme, aerotermiskt system, fönsterluckor i iroko-trä, mikrocementgolv, och en imponerande ektrappa.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet
“Luxury living in Alaró.”

Vivian Grunblatt
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Alaró, Center

Alaró är en fin liten by som är omgiven av de vackra Tramuntanabergen och fantastisk natur. I bergen ovanför Alaró ligger slottet Castell d'Alaró på 822 meters höjd, som är ett populärt utflyktsmål för de som gillar vandring. I byn Alaró hittar man alla nödvändiga bekvämligheter och man tar sig lätt till Palma via motorvägen på cirka 25 minuter.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Öppen chatt
1
More than a real estate agency
Välkommen till Mallorcafastigheter! Hur kan vi hjälpa dig?