Alla bilder

Vackert renoverat townhouse i Montuiri med pool

€ 790.000Ref. MF2618

Montuíri
206 m2
129 m2
3
2
Ja
Ja
Nej
Nej
Nej
pågående

Townhouse med stora terrasser och utsikt

Detta charmiga townhouse ligger i utkanten av byn Montuiri, med utsikt över den vackra landsbygden. Byn blir allt populärare tack vare sina historiska byggnader, lantliga omgivningar för vandrare och cyklister, bra infrastruktur med stormarknader, kaféer och restauranger samt den enkla vägen till Palma (bara 30 minuter bort).

Huset, med anor från 1900-talet, renoverades nyligen med noggrant bevarande av dess gamla karaktärsdrag som stenväggar, samtidigt som man införde moderna bekvämligheter som öppna ytor och trägolv. När du kommer in kliver du in i det mysiga vardagsrummet, som sömlöst ansluter till den ljusa matsalen och det öppna köket. Välvda dörrar i matsalen leder ut till den rymliga terrassen och poolområdet. På bottenvåningen finns också ett stort sovrum (används som kontor) med ett elegant badrum. På andra våningen hittar vi två rymliga sovrum, ett badrum och en stor terrass med utsikt över landskapet. Dessutom finns det ett garage anslutet till huset med plats för en bil och förvaring.

Övrig information: öppen spis, förinstallation för AC, privat garage, pool.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet
“Om din dröm är att bo i en charmig by, är detta ditt hem!”

Frida Garby
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Montuíri, Center

Montuíri är en by som ligger i mitten av ön, cirka 30 minuters bilresa från Palma och 25 minuter från stränderna på södra och östra kusten. Det är en traditionell liten by omgiven av vacker natur.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Öppen chatt
1
More than a real estate agency
Välkommen till Mallorcafastigheter! Hur kan vi hjälpa dig?