Alla bilder

Villa med pool i bostadsområdet Sa Coma

€ 2.100.000Ref. MF2232

Bunyola
250 m2
60 m2
4
3
Ja
Ja
Nej
Nej
Nej
pågående

Välskött villa med pool och trädgård strax utanför Bunyola

Välskött och fin villa belägen i det lugna bostadsområdet Sa Coma, strax utanför Bunyola. Palma kan nås med bil på 20 minuter och i de närliggande byarna Bunyola och Palmanyola finner du allt du behöver som mataffärer, banker och restauranger.

Villan har en boyta på 250 m2 som fördelas på ett plan med ett stort och mycket rymligt vardagsrum med öppen spis och generös takhöjd med träbalkar, en separat matsal som ligger in anslutning till köket som är fullt utrustat, 4 sovrum och 3 badrum, varav ett är en-suite. Alla sovrum erbjuder inbyggda garderober och master sovrum har även en walk-in closet. Man har utgång till terrasserna från både vardagsrummet , matsalen, köket och från den rymliga tvättstugan. Det finns terrasser mer eller mindre runt hela huset. Vid poolområdet har man en täckt terrass på ungefär 60 m2. Bostaden är väldigt privat och har ingen insyn från grannar. Det finns ett mycket rymligt garage med plats för 5 bilar. Intill garaget finns ett stort förråd. Det finns även möjlighet att köpa tomten intill som är på 2000 m2 som ägs av samma ägare. 

Ytterligare information: garage, centralvärme, tvåglasfönster, pool, öppen spis, privat terrass.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet
“Villa på landet med närhet till Palma”

Charlotte Magnusson
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Bunyola, Center

Bunyola är en traditionell liten by med flera mysiga restauranger och kaféer. Byn ligger 14 km norr om Palma alldeles intill den vackra bergskedjan Tramuntana. Härifrån kan du enkelt ta dig till den vackra stranden i Port de Sóller eller in till Palma på 15 minuter.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Öppen chatt
1
More than a real estate agency
Välkommen till Mallorcafastigheter! Hur kan vi hjälpa dig?