Alla bilder

Nybyggd enplansvilla med privat pool och terrass i Cala Pi

€ 390.000Ref. MF2008

Cala Pi
110 m2
126 m2
2
1
Ja
Ja
Nej
Nej
Nej
pågående

Fin villa med egen pool och trädgård intill havet

Mycket fin nybyggd enplansvilla belägen i det lugna och idylliska bostadsområdet Vallgornea som ligger alldeles intill den charmiga byn Cala Pi på Mallorcas sydkust. 

Den här moderna villan på 94m2 byggdes 2016 och har en öppen planlösning med ett fullt utrustat kök och ett vardagsrum som når ut till terrassen, trädgården och poolen. Sovrummet har ett en-suite badrum samt en utgång till terrassen. Det finns även en gästtoalett och en tvättstuga. På tomten finns ett garage samt ett gästboende som består av ett sovrum. Här är det även förinstallerat för ett badrum. Från hela huset har man en härlig utsikt över poolen och trädgården. Då huset vätter mot söder och det finns en generös takhöjd så släpper det in mycket naturligt ljus. Det finns tillstånd att bygga ytterliga en våning om man så önskar. Huset är beläget endast två minuters gångavstånd från havet samt 3 minuters bilfärd från Cala Pi, där man finner ett flertal restauranger samt en härlig sandstrand.

Ytterliggare information: Luftkonditionering, parkering och dubbelglasfönster.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

“Perfekt semestervilla intill havet!”

Charlotte Magnusson
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Cala Pi, Syd

Cala Pi ligger längs med Mallorcas södra kust och cirka 40 minuter från Palma med bil. Det är ett väldigt lugnt område och det finns en otroligt vacker strand omgiven av pinjeträd. Stranden Es trenc ligger bara 10 minuter härifrån.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende