Alla bilder

Vacker modern fastighet i Campos med pool

€ 2.995.000Ref. MF2640

Campos
480 m2
170 m2
3
3
Ja
Ja
Nej
Nej
Ja
pågående

Lyxig bostad med fantastiska vyyer på landsbygden

Denna vackra, moderna och lyxiga fastighet ligger på landsbygden intill den lilla staden Campos. I Campos finner du allt du behöver, och med bil är du där på fem minuter. Grannstaden Llucmajor som också har många fina restauranger och butiker och du når på tio minuter. Några av de vackraste stränderna på Mallorca, såsom den underbara Es Trenc och Colonia Sant Jordi, ligger också i närheten. Du når flygplatsen och Palma på 25 minuter med bil.

Fastigheten erbjuder totalt 480 m². Byggnaden är i ett plan och har ett stort vardagsrum med öppen spis, samt ett matrum och kök i en öppen planlösning som ger en ljus och luftig atmosfär. Det finns direkt tillgång till den stora terrassen med uteplats och tillhörande utekök. Det finns tre dubbelrum med egna badrum samt en gästtoalett. Intill byggnaden finns också ett modulhus på 42 m² som kan användas som garage eller som ett stort hobbyrum. Den stora tomten på 32 000 m² har en fantastisk pool på 50 m² samt en rymlig terrass och trädgård på 170 m² med fantastisk utsikt.

Ytterligare information: Luftkonditionering, golvvärme, öppen spis, pool, garage med plats för 2-3 bilar, högkvalitativa material på alla ytor, och rustika grå stengolv både inomhus och utomhus. Duschkar och väggbeklädnad är av samma material, badrumsarmaturer av märket Iconico, sanitetsutrustning från Duravit, badrumskakel av samma grå natursten med integrerade handfat av samma material. Fasaderna består av murverk med stenar och kalkbruk, medan ytterdörrarna är tillverkade av antracitgrå aluminium med Climalit-glas och sol- och ljudskydd.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet
“Modernt nytt lanthus nära de bästa stränderna på Mallorca!”

Ahmet Senoglu
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Campos, Syd

Campos är en kommun med jordbrukskaraktär i södra delen av ön. Byn är väl ansluten till Palma, en 35 minuters bilresa österut och omgiven av jordbruksmark . Här hittar man även den naturskyddade stranden Es Trenc, en av de vackraste stränderna på Mallorca.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Öppen chatt
1
More than a real estate agency
Välkommen till Mallorcafastigheter! Hur kan vi hjälpa dig?