santamaria

Hitta din drömbostad

Bostäder till salu i Santa Maria

Orten Santa Maria är belägen på en slätt i Tramuntana-bergen. Området runt orten domineras av vidöppna landskap som är rika på mandel- och johannesbrödträd samt vinodlingar.

Området Santa Maria är känt över hela Mallorca för de fantastiska viner och likörer som produceras här. Plaça dels Hostals är det viktigaste shoppingområdet i Santa Maria och det finns ett bra utbud av butiker, kaféer, barer och restauranger.

Husen har arkitektur från 1600-, 1700- och 1800-talet och den vackra församlingskyrkan är också ett utmärkt exempel på Mallorcas levande kulturarv från barocken.

På söndagar är det marknad i Santa Maria, vilket lockar besökare från hela Mallorca. Här kan du köpa traditionella varor, kläder, hantverk, frukt och grönt. Turismen har haft ganska liten inverkan på orten under de senaste 40 åren. Många som kommer hit fängslas av de fantastiska vyerna och de spännande bergsvägarna som korsar området.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Klicka på kartan för att se bostäder i respektive område

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Nedan presenteras de senaste objekten till salu i Santa Maria

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Vänligen fyll i vårt formulär för förfrågningar genom att klicka på länken. I formuläret kan du dessutom välja om du vill bli informerad om våra senaste fastigheter via e-post eller nyhetsbrev.

Frågeformulär

Öppen chatt
1
More than a real estate agency
Välkommen till Mallorcafastigheter! Hur kan vi hjälpa dig?