Betlem Mallorca - overview

Hitta din drömbostad

Bostäder till salu i Betlem

Betlem är en av de lugnaste och minst exploaterade områdena på Mallorca. Orten är beläget mellan bergen och havet nära stranden i Alcudiabukten, på nordöstra delen av Mallorca.

Betlem är ingen vanlig semesterdestination. Denna charmiga by är en gömd skatt och en bild av hur Mallorca skulle kunna ha sett ut utan den omfattande turismutvecklingen. Det finns inga hotell, inga nattklubbar och knappt en restaurang. Det finns dock något i atmosfären som gör att besökarna förälskar sig I Betlem vid första ögonkastet. Vägen som leder till dit erbjuder panoramautsikt över Alcudiabukten.

Kusten i detta område bildas av små lugna vikar och stränder. Betlem är också ett paradis för vandrare. Från foten av bergen kan du följa flera rekommenderade vandringsleder och stigar som korsar naturparken "Peninsula de Llevant”, ett bevarat naturområde med fantastisk utsikt och orörda berg och kuster.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Klicka på kartan för att se bostäder i respektive område

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Nedan presenteras de senaste objekten till salu i Betlem

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Vänligen fyll i vårt formulär för förfrågningar genom att klicka på länken. I formuläret kan du dessutom välja om du vill bli informerad om våra senaste fastigheter via e-post eller nyhetsbrev.

Frågeformulär

Öppen chatt
1
More than a real estate agency
Välkommen till Mallorcafastigheter! Hur kan vi hjälpa dig?