Andratx Mallorca - overview

Hitta din drömbostad

Bostäder till salu i Andratx / Puerto de Andratx

Andratx kommun ligger ungefär 30 minuter med bil sydväst om Palma. Puerto de Andratx är en av de vackraste orterna på Mallorca. Dess naturliga skönhet drar till sig tusentals besökare som söker en perfekt plats i solen. Området har en speciell charm med underbara små vikar att simma i samt natur och berg att vandra i. Eleganta butiker och internationella restauranger ligger längs strandpromenaden i denna gamla fiskeby. En cykel- och promenadväg som är några kilometer lång sammankopplar hamnen med Andratx. Där dominerar hus i typiskt mallorkinsk stil och varje onsdag är det marknad med frukt, grönsaker, charkuterier, mejerivaror och hantverk.

De bästa stränderna ligger i byn San Telmo (St Elm) ungefär 10 min bort med bil och i Camp de Mar ungefär 5 min med bil. Närmaste golfbana ligger i Camp de Mar. Olika typer av fastigheter är till salu i detta område: lyxvillor vid havet, lägenheter med pool och trädgård samt mer traditionella byhus med mallorkinsk arkitektur. Priserna startar vid € 350 000 för en lägenhet med två sovrum upp till € 1,5 miljoner för en villa.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Klicka på kartan för att se bostäder i respektive område

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Nedan presenteras de senaste objekten till salu i Andratx/Puerto de Andratx

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Vänligen fyll i vårt formulär för förfrågningar genom att klicka på länken. I formuläret kan du dessutom välja om du vill bli informerad om våra senaste fastigheter via e-post eller nyhetsbrev.

Frågeformulär

Öppen chatt
1
More than a real estate agency
Välkommen till Mallorcafastigheter! Hur kan vi hjälpa dig?