Cala Fornells Mallorca - overview

Hitta din drömbostad

Bostäder till salu i Cala Fornells / Paguera

Cala Fornells ligger i en liten vik i kommunen Calvià nära hav och natur. Med sitt bra läge, skyddad från nordvindar av bergskedjan Tramuntana har Cala Fornells mild temperatur året runt och är därmed lämpligt för simning och friluftsaktiviteter både vinter och sommar. Det ligger flera charmiga små stränder i Cala Fornells; den egna stranden med fin gyllene sand och lugnt vatten, den lilla stranden alldeles därintill vid Caló de ses Llises med pittoreska klippor omgiven av tallar, samt Caló des Monjo som är en orörd nudiststrand bara 10 minuter bort.

Paguera är en turistort alldeles utanför Cala Fornells. Paguera har tre sandstränder – Palmirastranden, Torastranden och Romanastranden – liksom en trevlig strandpromenad och en vacker boulevard med ett stort utbud av, butiker, restauranger, barer och discotek.
De flesta lägenheterna i Cala Fornells ritades av arkitekten Pedro Otzoup, vars arkitektur starkt influerats av medelhavsstilen från de spanska byarna. Priserna i Cala Fornells startar vid € 350 000 för en lägenhet med två sovrum och € 1,3 miljoner för en villa. Priserna i Paguera ligger något lägre.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Klicka på kartan för att se bostäder i respektive område

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Nedan presenteras de senaste objekten till salu i Cala Fornells/Paguera

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Vänligen fyll i vårt formulär för förfrågningar genom att klicka på länken. I formuläret kan du dessutom välja om du vill bli informerad om våra senaste fastigheter via e-post eller nyhetsbrev.

Frågeformulär

Öppen chatt
1
More than a real estate agency
Välkommen till Mallorcafastigheter! Hur kan vi hjälpa dig?