Portals Mallorca - overview

Hitta din drömbostad

Bostäder till salu i Portals Nous / Puerto Portals

Portals består av det mysiga lilla centrumet Portals Nous och den exklusiva båthamnen Puerto Portals. Runt torget i Portals Nous finns ett stort utbud av små butiker, kaféer och restauranger. Här hittar man också den kända och mycket populära snabbköpet ”Cidon”, där man kan köpa en mängd importerade varor (brittiska och skandinaviska). De har en imponerande vinhylla, bageriavdelning och affären är öppen årets alla dagar. I Portals har man nära till stranden, dels en liten som gränsar till Bendinat och dels en lite större som ligger nere i hamnen. Kommunikationerna är väl utbyggda och det finns både busshållsplatser och taxistation vid torget. Det finns också en fin gångbana mot Palma och den går även åt andra hållet till Palma Nova och Magaluf.

Puerto Portals är känd som den mest prestigefyllda hamnen på Mallorca. Hamnområdet är mycket elegant och här finns flertalet riktigt bra och exklusiva kaféer och restauranger. Det finns även många boutiquer med märken som Dior, Cartier m.fl. Puerto Portals hör definitivt till ett av de mest exklusiva områdena på Mallorca.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Klicka på kartan för att se bostäder i respektive område

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Nedan presenteras de senaste objekten till salu i Portals Nous/Puerto Portals

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Vänligen fyll i vårt formulär för förfrågningar genom att klicka på länken. I formuläret kan du dessutom välja om du vill bli informerad om våra senaste fastigheter via e-post eller nyhetsbrev.

Frågeformulär

Öppen chatt
1
More than a real estate agency
Välkommen till Mallorcafastigheter! Hur kan vi hjälpa dig?