Alla bilder

Autentisk mallorkinsk finca med underbar utsikt över Tramuntana-bergen

€ 6.000.000Ref. MV002

Esporles
600 m2
100 m2
3
2
Nej
Ja
Nej
Nej
Nej
pågående

Lantlig herrgård med olivodlingar i Esporles

Det här är en underbart vacker finca med en stor underbar innergård och olivodlingar mitt i Tramuntana-bergen intill byn Esporles, endast 20 minuters bilväg från Palma.

Mallorcafastigheter samarbetar med experter i vin-och olivodling, och vi marknadsför flera fincas till försäljning över hela ön, med produktion och bodegas i olika utvecklingspunkter. Om du drömmer om att starta ett ekologiskt jordbruk, kanske med vin- och oljeproduktion, så hittar du här svaret på din dröm, med en komplett service både före och efter köpet. Vi är väldigt glada att presentera detta nya samarbete, eftersom det är ett unikt projekt med unika herrgårdar och fincas på ön. Det här är en möjlighet att starta upp ett personligt projekt med hjälp av professionella händer.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

“Vyerna kunde inte bli bättre!”

Ahmet Senoglu
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Esporles, Nordväst/Väst

Esporles är en charmig by omgiven av fantastisk natur belägen i Tramuntanabergen, som är en del av världsarvet. För dem som gillar golf, finns golfbanan Son Termens endast15 minuter härifrån och det tar 20 minuter att ta sig till Palma och till närmsta strand.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende