Alla bilder

Nybyggt hus i Son Veri Nou

€ 2.450.000Ref. M-10041

Son Veri Nou
282 m2
80 m2
5
3
Ja
Ja
Nej
Nej
Ja
pågående

Modernt hus med pool och takterrass

Detta nybyggda hus, färdigställt 2024, ligger i bostadsområdet Son Veri Nou. Med endast 15 minuters bilfärd till flygplatsen och Palma stad, samt nära till stränder, golfbanor och marinor, är detta hem perfekt beläget. Son Veri Nou kännetecknas av en lugn strandpromenad med utsikt över kusten och havet.

Huset har en tomt på 601 kvm och erbjuder en generös boyta på 282 kvm. Här finns fem rymliga sovrum, tre moderna badrum och en gästtoalett, samt en öppen planlösning som förenar kök, matsal och vardagsrum. Den härliga balkongen och den soliga takterrassen bjuder in till avkoppling, och den stora saltvattenpoolen gör detta hem till en perfekt plats för att njuta av medelhavsklimatet. Med sin toppmoderna design, stora fönster och öppna ytor är denna bostad ljus, tidlös och inbjudande.

Ytterligare information: luftkonditionering, golvvärme, skjutdörrar i aluminium, garage, pool, privat terrass, trädgård, klädkammare och öppen spis

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet
“Bo modernt i ett naturskönt område!”

Magnus Nystedt
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Son Veri Nou, Syd

Söder om Mallorca är känt för den långa stranden Es Trenc. Andra populära platser är: Santanyi, Campos, Colonia de Sant Jordi, Es Trenc, Bahia Grande, Bahia Azul, Cala Blava och Cala Pi.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Öppen chatt
1
More than a real estate agency
Välkommen till Mallorcafastigheter! Hur kan vi hjälpa dig?