Alla bilder

Spektakulära townhouse med utsikt över bergen i Santa Maria

€ 2.150.000Ref. MFP170

Santa Maria
254 m2
135 m2
3
4
Ja
Ja
Nej
Nej
Nej
pågående

Blandning av traditionell mallorkinsk arkitektur med modern livsstil

De två townhouses "Casas Baronia" ligger på en stillsam gata i den hemtrevliga och spektakulära byn Santa Maria, bara en promenad från stadens centrum med sina livliga kaféer, restauranger och folkliv. Med en traditionell men ursprunglig fasad öppnar de stora trädörrarna upp till ett underbart hem med 3 våningar, inklusive ett privat garage, en trädgård med pool samt 3 terrasser som vetter mot den betagande Tramuntana-bergskedjan.

Med fokus på öppna ytor och naturligt ljus har radhusets interiör högt i tak med stöd av träbjälkar samt stora glasdörrar med metallram som leder till terrassen utanför. Bottenvåningen består av en matsal med plats för ett rejält middagsbord, en öppen spis samt ett kök med direkt tillgång till den 55 kvm stora trädgården. Köket har omsorgsfullt tillverkade trämöbler och en köksö som är perfekt för middagsbjudningar med familj och vänner. Trädgården, som är nås från köket och vardagsrummet, har en välkomnande uteplats med grönska som kantar terrassväggarna och ger extra insynsskydd. I denna trädgård hittar vi en swimmingpool, solterrass samt en mysig middagsplats under bar himmel.

På andra våningen hittar vi de tre sovrummen som Casas Baronia radhus erbjuder, varav ett är ett master bedroom med tillgång till en rymlig balkong med pittoresk utsikt. Den översta våningen välkomnar dig till ett 50 kvm stort vardagsrum med en kompletterande eldstad, där panoramautsikten över den fascinerande Tramuntana-bergskedjan kan ses från insidan då området är direkt anslutet till det stora taksolariumet. Takterrassen är husets höjdpunkt, eftersom den erbjuder ett imponerande rymligt område som är perfekt för underhållning och lounging medan du njuter av den mest utsökta bergsutsikten på Mallorca.

Dessa hus renoveras av en välkänd utvecklare med en framstående portfölj av vackra slutförda projekt. Husen har ritats av den välkända arkitektfirman Medina.

Ytterligare information: Garage, golvvärme, två öppna spisar, tvåglasfönster, luftkonditionering, pool, tvättstuga

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet
“Unika townhouse mitt i Santa Maria men erbjuder ändå en lantlig känsla”

Ahmet Senoglu
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Santa Maria, Center

Santa Maria är en lugn marknadsby som ligger på den vackra landsbygden med utsikt över bergen, bara 15 minuters bilresa från Palma. Det huvudsakliga shoppingområdet i byn erbjuder ett utmärkt utbud av butiker, kaféer, barer och restauranger.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Öppen chatt
1
More than a real estate agency
Välkommen till Mallorcafastigheter! Hur kan vi hjälpa dig?