Alla bilder

Utsökt hem med unik design i Santa Maria

€ 3.150.000Ref. MF2479

Santa Maria
389 m2
210 m2
5
6
Ja
Ja
Nej
Nej
Nej
pågående

Fantastisk nybyggt, lyxig hus med 5 sovrum

Detta fantastiska hus, är beläget i gamla stadsdelen i byn Santa María, Den har genomgått en totalrenovering av en känd tysk fastighetsutvecklare, vilket resulterat i en anmärkningsvärd blandning av traditionell mallorkinsk arkitektur och modernt boende. Fastighetens historiska fasad har restaurerats omsorgsfullt, medan interiören utstrålar lyx och exklusivitet med sin stilfulla design, med träbjälkar, högt i tak och vackra golv genomgående.

Fördelat på två våningar har markplanet ett rymligt öppet kök och vardagsrum med öppen spis, en matsal och ett extra rum som kan användas som bibliotek, musik/tv-rum eller kontor. Köket och vardagsrummet leder direkt till terrassen och poolområdet. Det stora huvud- sovrummet med omklädningsrum och eget en-suite badrum finns också på denna våning. På övervåningen finner vi fyra sovrum, alla med eget en- suite badrum. En hisnande trädgård och uteplats omger huset, komplett med en 15-meterspool och en bastu, perfekt för avkoppling eller underhållning. Denna uteplats är en sann pärla. Ytterligare funktioner inkluderar tvättstuga, parkering, tvåglasfönster, luftkonditionering, golvvärme.

Byn Santa María är en livlig stad som erbjuder en mängd bekvämligheter, inklusive internationella skolor, och ligger bara 20 minuters bilresa från Palma. Mitten av ön är en av de mest autentiska och jordbruks regionerna, som visar upp hisnande landskap med vingårdar, mandelträd och olivlundar.

Ytterligare information: Luftkonditionering, pool, öppen spis, golvvärme, tvättstuga, tvåglasfönster, bastu och parkering.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet
“När traditionell mallorkinsk arkitektur och modernt boende möts!”

Vivian Grunblatt
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Santa Maria, Center

Santa Maria är en lugn marknadsby som ligger på den vackra landsbygden med utsikt över bergen, bara 15 minuters bilresa från Palma. Det huvudsakliga shoppingområdet i byn erbjuder ett utmärkt utbud av butiker, kaféer, barer och restauranger.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Öppen chatt
1
More than a real estate agency
Välkommen till Mallorcafastigheter! Hur kan vi hjälpa dig?